Pretecho Kampen

Algemene voorwaarden

Disclaimer Pretecho Kampen

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene kennisoverdracht en informatiedoeleinden met betrekking tot pretecho’s. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en accuraat te houden, kunnen we niet garanderen dat alle content te allen tijde up-to-date is.

Deze website kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de nauwkeurigheid, volledigheid of relevantie van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico.

Bovendien willen we benadrukken dat de content op deze website niet bedoeld is als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Het nemen van beslissingen op basis van de informatie op deze website, met inbegrip van het kiezen om een pretecho te laten maken, dient te geschieden na raadpleging van een gekwalificeerde zorgverlener.

Deze website kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten of uitkomsten van pretecho’s die zijn uitgevoerd naar aanleiding van informatie die op deze site wordt verstrekt. We raden aan altijd professioneel medisch advies in te winnen en grondig ge├»nformeerd te zijn voordat beslissingen met betrekking tot gezondheid en zwangerschap worden genomen.

Houd er rekening mee dat hoewel we ons best doen om de informatie up-to-date te houden, er mogelijk verouderde inhoud aanwezig is op de website. We zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van verouderde informatie.

Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze disclaimer. Raadpleeg regelmatig deze pagina voor eventuele updates of wijzigingen in onze disclaimer.

× Chat met ons